חזרה לעמוד מאמרים

Z10- חם & קר… רק תבחר!

זקוקים לריענון?

השמש הקופחת ואווירת החופש מסמנים את בואו של הקיץ.

זה בדיוק הזמן שמתחשק משקה צונן ומרענן, ולא ספל קפה. נכון?!  דווקא לא! למה לא לשלב את שניהם יחד?

עם ה- Z10 החדשה, כבר אינכם צריכים לבחור.

המכונה מציעה תכונה חדשה ומהפכנית.

קפה בחליטה קרה בלחיצת כפתור אחת

תהליך המיצוי בקור הייחודי מפעים מים קרים באיטיות ובלחץ גבוה דרך הקפה שנטחן לפני רגע. כך תקבלו קפה עם ארומה פירותית ומובחנת, חסרת מרירות לחלוטין.

לגלות את הקפה מחדש עם ה- Z10

החליטה הקרה פותחת שלל אפשרויות חדשות ומיוחדות- כאספרסו, עם חלב, בתוספת קרח או גלידה. תוכלו לשלב את קפה גם עם סירופ, מיץ ומשקאות קלים כדי ליצור משקה
שיפתיע את בלוטות הטעם שלכם. זאת, בנוסף למשקאות הקפה החמים.

בין אם כמשקה ממריץ אחר הצהריים, משהו ללגום לצד הבריכה, כאפריטיף או כדיג’סטיף,
תמיד תוכלו למצוא את הזמן המתאים ליהנות מאחד ממשקאות הקפה הקרים.

גלו 6 מתכוני קפה צוננים, מרעננים וקיציים להכנה עם ה- Z10 החדשה. 
לקיץ בטעם מושלם! 

לאטה בחליטה קרה עם סירופ

טוויסט חדש למשקה המוכר – מוגש צונן ומומתק בסירופ.

הפסקת הקפה שלכם תהפוך לרגע של הנאה מפנקת.

המרכיבים

2 קוביות קרח

10 מ”ל סירופ בטעם המועדף עליכם

קפה לאטה בחליטה קרה ( 90 מ”ל קפה בחליטה קרה, 7 שניות חלב, 3 שניות חלב מוקצף)

ההכנה

הניחו את הכוס מתחת ליחידת המזיגה של המכונה והכינו קפה לאטה בחליטה קרה.

שימו 2 קוביות קרח בכוס זכוכית והוסיפו את הסירופ והקפה.

טוניק תוסס ומרענן בחליטה קרה

משקה מרענן לחובבי ההרפתקנות הקולינרית

המרכיבים

קוביות קרח

45 מ”ל מי טוניק

45 מ”ל מיץ אשכוליות

90 מ”ל קפה בחליטה קרה

ההכנה

מלאו כוס זכוכית גבוהה בקוביות קרח ושיפכו לתוכה את מי הטוניק ואת מיץ האשכוליות.

הניחו את הכוס מתחת ליחידת המזיגה של המכונה והכינו קפה בחליטה קרה.

טיפ

הוסיפו את מי הטוניק תחילה ורק אז את מיץ האשכוליות. כך ייווצר מראה של שכבות בין 2 המשקאות

קפוצ’ינו קריספי בחליטה קרה

הקינוח המשלם לימות הקיץ הלוהטים. התפנקו בהרמוניה הקרמית העשירה של קפוצ’ינו בחליטה קרה בתוספת גלידה עם פיצפוצים.

המרכיבים

קוביות קרח

כדור גדול של גלידה בטעם אספרסו עם פיצפוצים

קפוצ’ינו בחליטה קרה (50 מ”ל קפה בחליטה קרה, 11 שניות חלב מוקצף)

ההכנה

הניחו את הכוס מתחת ליחידת המזיגה של המכונה והכינו קפה לאטה בחליטה קרה.

שימו 2 קוביות קרח בכוס זכוכית והוסיפו את הסירופ.

טיפ

לטעם מקסימלי, הכינו קפוצ’ינו בדרגת החוזק הגבוהה ביותר ( 10/10 ) וערבבו את המשקה לפני השתייה.

שפריץ’ בזיליקום

בחליטה קרה שלבו בין אספרסו בחליטה קרה ובזיליקום לחוויית טעמים חדשה ומסעירה.

המרכיבים

קוביות קרח

2 כפיות סוכר

1 כפית מיץ לימון

45 מ”ל מ”ל אספרסו בחליטה קרה

8 עלי בזיליקום טריים

ההכנה

שימו קוביית קרח בכוס אספרסו ושיפכו לתוכה את המשקה מהשייקר דרך מסננת.

מלאו שייקר בקרח עד למחציתו, והוסיפו 8 עלי בזיליקום טריים.

הוסיפו את הסוכר ומיץ הלימון.

הניחו את השייקר מתחת ליחידת המזיגה של המכונה והכינו אספרסו בחליטה קרה.

נערו חזק את השייקר במשך כ- 20 שניות כדי לאפשר לאספרסו לספוג את טעם הבזיליקום.

קוקטייל אדום בחליטה קרה

קוקטייל תוסס וקריר עם מימדים חדשים של טעם

המרכיבים:

קוביות קרח

100 מ”ל אפרול

45 מ”ל אספרסו בחליטה קרה

1 פלח תפוז

ההכנה

מלאו כוס זכוכית ארוכה בקוביות קרח והוסיפו את האפרול.

הניחו את הכוס מתחת ליחידת המזיגה של המכונה והכינו אספרסו בחליטה קרה.

סחטו את פלח התפוז לתוך הכוס, ואז שימו אותו מעל למשקה.

זריחה אקזוטית בחליטה קרה

התווים המעודנים של קוקוס ואננס ישגרו אתכם הישר לחופי האיים הקריביים.

המרכיבים:

קוביות קרח

5 מ”ל סירופ בטעם קוקוס

55 מ”ל מיץ אננס

55 מ”ל אספרסו בחליטה קרה

ההכנה

מלאו קנקן בקרח עד למחציתו.

הוסיפו סירופ קוקוס ומיץ אננס.

הניחו את הקנקן מתחת ליחידת המזיגה של המכונה והכינו אספרסו בחליטה קרה.

ערבבו את המשקה עד שיהפוך להיות אחיד ומוקצף.

טיפ

תנו למשקה לנוח כמה רגעים עד שתיווצר בו “זריחה”.